Blog workshops & advies

Ben jij door Blogaholic.nl enthousiast geworden over bloggen, maar vind je het lastig zelf hiermee te starten, of heb je specifieke vragen waarin je meer begeleiding of advies nodig hebt? Ik geef een aantal blog workshops en geef blogadvies op verschillende vlakken. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Blog advies: een duwtje in de goede richting

Je hebt een blog. En nu? Je bent redelijk tevreden over de teksten, maar bent er nog niet achter wat je USP (unique selling point) is. Je bezoekers zijn zo-zo. Je denkt er meer te kunnen bereiken, maar weet niet hoe. Het liefst zou je geld verdienen aan je blog, maar welke manier van inkomsten past bij jouw blog?
Lees meer over ‘Een duwtje in de goede richting’ >>

Blog advies: starten met zoekmachine optimalisatie

Je bent begonnen met bloggen en af en toe druppelt er wat verkeer binnen via zoekmachines. Je gebruikt wel een SEO-plugin, maar verder heb je weinig kaas gegeten van zoekmachine optimalisatie. Niet op het gebied van content, maar ook zeker niet op het gebied van techniek. Maak een goede start met zoekmachine optimalisatie aan de hand van een SEO-adviesrapport.
Lees meer over ‘Starten met zoekmachine optimalisatie’ >>

Blog workshop: 1-op-1 SEO cursus

SEO is je geen vreemde term, je weet (min of meer) hoe je je content moet optimaliseren, je maakt al gebruik van de SEO plugin van Yoast, maar… waarom blijft dan jouw zoekmachine-verkeer achter? Tijdens een avondvullende workshop zul je mee worden genomen in de wondere wereld van SEO. Zodra je thuiskomt, wil je het liefst aan de gang. En als je het goed doet zie je binnen een paar maanden na deze blog workshop een flinke stijging in je zoekmachine-verkeer.
Lees meer over deze 1-op-1 blog workshop >>

Binnenkort zullen er meer blogworkshops of mogelijkheden tot specifiek blogadvies komen. Heb je tot die tijd specifieke wensen? Ik kijk graag naar een blog workshop of adviesgesprek op maat. Je kunt mij bereiken via info@blogaholic.nl.