5x de leukste blogs over bloggen #4

5

Sharing is caring! En dus is het weer tijd om de vijf leukste blogs over bloggen van de afgelopen weken op een rij te zetten. Veel leesplezier!

  • Sharing is caring #tag – Ze schreef hem al een tijdje geleden, maar ik ontdekte hem pas: de blogtag die Sammie schreef aan de hand van mijn netwerk-tips. Leuk! Doe je mee?
  • Zeven reden om geen blog te beginnen – Een blog beginnen doe je ‘even’ en iedereen kan het. Mis! Bloggen moet je leuk vinden en je moet ook over flink wat eigenschappen bezitten om het vol te houden én succes te hebben. Bezint eer ge begint. Merel opent je ogen met dit artikel.
  • Do’s & dont’s voor een succesvolle samenwerking tussen bloggers en brands – Zo’n 13,5 jaar geleden was Kirsten mijn stagebegeleider bij VrouwOnline, dat helaas niet meer bestaat. Tot aan vorig jaar augustus werkten we ook nog eens samen op dezelfde afdeling binnen Sanoma. Inmiddels is Kirsten succesvol ondernemer op het gebied van bloggen en social media. Dit artikel is een goede reminder voor bloggers én adverteerders hoe het zou moeten gaan (en niet) als ze samenwerken. Oh, en wil je meer met Instagram, lees dan ook haar boek.
  • Bloggen en geld verdienen – Marlot gaat de strijd aan met het taboe dat er ligt op geld verdienen met je blog. Waarom zou dat niet mogen, wat is er mis mee?
  • Plaag: tot de helft van alle verwijzingsverkeer is nep – Al tijden op mijn eigen lijstje: een artikel over spam referrals. Helaas ontbreekt het mij even aan de tijd om alle mogelijke oplossing voor dit bekende probleem te testen. Wat werkt het beste? Gelukkig is Blogtrommel me voor geweest en kun je daar al meer lezen over deze plaag.

Heb jij nog blogs over bloggen van andere bloggers gelezen? Sharing blijft caring! Laat ze dus gerust hieronder achter.

Laura, 30-en-een-beetje. De drijvende kracht achter Blogaholic.nl, meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam in de online media. Dol op schrijven, uit eten gaan, fotograferen en reizen. Stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Reacties

reacties

Reacties5 reacties

    • Graag gedaan! Had je op Like & Love (it!) gisteren ook mijn link naar je zonnebrillenrek gezien? (artikel over zwart/wit kaartjes)

Laat een reactie achter