5x de leukste reisbloggers

0

Zeg je bloggen, dan zeg je Laura. Zeg je reizen, dan zeg je ook Laura. Zeven jaar lang volgde ik al het reisnieuws én reisblogs voor mijn werk. En nog steeds doe ik dit, maar nu privé. Vandaag tijd om mijn favoriete reisbloggers in de spotlights te zetten.

What About Her

Met stip op nummer 1: de reisblog van Laura Coolen. Ik ben stiekem jaloers op haar bezoekerscijfers (75.000 unieke bezoekers per maand!) en alle geweldige bestemmingen waar ze is geweest. Je vindt hier overigens niet alleen bestemmingsinformatie, maar ook persoonlijke reisverhalen, hotspots, toffe reisgerelateerde producten en enorm toffe reisvideo’s. Must see!
>> Ga naar Whatabouther.nl

Travel by San

Van alle reisblogs in mijn top-lijstje is dit diegene met de leukste niche: de Verenigde Staten. In 2010 besloot ze dat ze in tien jaar alle Staten van Amerika wilde zien. De teller staat inmiddels op dertien Staten, dus ze heeft nog even te gaan. Ik geniet ondertussen mee van haar Amerikaanse avonturen.
>> Ga naar Travelbysan.nl

Karlijn Travels

Karlijn combineert haar drie grootste passies op haar blog: reizen, schrijven & fotograferen. Haar foto’s maken dat ik nog liever naar de Marokkaanse koningssteden wil, en naar Chefchouen. Een must als je dol bent op reisfotografie & in het bijzonder kleurrijke plaatjes.
>> Ga naar KarlijnTravels.com

Explorista

Hoewel ik zelf totaal geen budget-traveller ben, en er ook niet voor in de wieg ben gelegd, ben ik dol op de blog van Milou, die helemaal in het teken staat van goedkoper & leuker reizen. Ideaal voor de mensen met minder vakantiebudget, of die er simpelweg een sport van hebben gemaakt zo goedkoop mogelijk te reizen.
>> Ga naar Explorista.nl

Beyoutifulworld

Oké, geen URL die je even zo intypt, ik moet er altijd over nadenken. Maar het is het nadenken meer dan waard. Merin combineert op haar blog lifestyle & reizen in één. Verre tripjes, maar ook leuke uitjes in eigen land. Laagdrempeliger kan reizen niet zijn.
>> Gnaar Beyoutifulworld.nl

Wat zijn jouw favoriete reisbloggers? En welke reisblogs moeten er direct in mijn feed-reader worden toegevoegd?

Laura, 30-en-een-beetje. De drijvende kracht achter Blogaholic.nl, meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam in de online media. Dol op schrijven, uit eten gaan, fotograferen en reizen. Stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Reacties

reacties

Laat een reactie achter