Nog niet Instaproof? Wel met dit boek!

1

Het is hier best stil lately. Niet dat ik niet meer veel blog. Integendeel; voor mijn werk komt er nog dagelijks een blog uit mijn handen. Maar… privé is Instagram op dit moment top of mind.

Waarom Instagram?

Instagram is voor mij dé plek waar al mijn liefdes samenkomen. Mijn liefde voor fotografie. Mijn liefde voor tekst. Mijn liefde voor reizen. En mijn liefde voor online marketing. Ik heb er daarnaast iets minder inspiratie voor nodig dan voor deze blog. Eerlijk is eerlijk: na zo’n 250 artikelen over bloggen is het best lastig om niet wéér in herhaling te vallen. Sorry hiervoor!

Ben jij al Instaproof?

Boek InstaproofMaar misschien niet helemaal sorry. Want als jij net als ik hooked bent aan Instagram, of Instargam wilt gebruiken voor meer verkeer naar jouw blog, heb ik bij deze naast mijn excuses meteen wel een toffe tip voor je.

Het boek Instaproof van mijn oud-collega Kirsten en haar compagnon Joyce is deze week uitgekomen en ik ben fan. In 15 stappen helpen ze je – zoals ze dat zelf zeggen – naar Insta(nt) succes op Instagram.

Welke 15 stappen dit zijn? Ik licht er een aantal voor je uit:

  • Leer het algoritme kennen
  • Zorg voor de juiste focus en stijk
  • Creëer een contentkalender
  • Ga op de juiste manier om met #hashtags
  • Waag je in de wereld van Instastories
  • Blijf authentiek

Eerlijk is eerlijk; ik vind mezelf al best Instaproof, maar i.p.v. dat dit boek enkel een opfriscursus was, leerde ik ook nog echt nieuwe dingen. Alleen al daarom vind ik het een aanrader!

Nog meer redenen om Instaproof te kopen

Los daarvan; ik ben dol op goed vormgegeven boeken. En Uitgeverij Snor heeft dat weer goed voor elkaar gebokst met deze uitgave. Het is een aaneenschakeling van fijn Instagram-beeld. Met credits naar de juiste Instagrammers en daardoor heb ik direct weer nieuwe toppertjes ontdekt.

Ben jij benieuwd geworden? Bestel hem dan zeker meteen, want de eerste druk schijnt mega-hard te gaan en de tweede is nog in de maak.

Titel: Instaproof
Auteurs: Kirsten Jassies & Joyce Nafzger
Uitgeverij: Snor
Prijs: € 17,50

Koop bij bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat een affiliatelink.

Laura, 30-en-een-beetje. De drijvende kracht achter Blogaholic.nl, meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam in de online media. Dol op schrijven, uit eten gaan, fotograferen en reizen. Stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Reacties

reacties

Reacties1 reactie

Laat een reactie achter