Alle berichten in Blognieuws

Op zoek naar de laatste trends & het laatste nieuws op het gebied van bloggen? Google die zijn algoritme aan heeft gepast, onderzoek onder Nederlandse bloggers, een nieuw blognetwerk. Hier word je automatisch op de hoogte gehouden. Is dat even handig!

Blognieuws 5

Als je nog zo weinig tijd hebt voor bloggen, is er dan nog tijd voor het maken van een blogplanner voor 2017? Een terechte vraag! Er is maar één reden dat ze nu voor je liggen; mijn trouwe vormgever Cindy, die weer twee toffe varianten in elkaar draaide.

Blognieuws 16

Het mag qua blogs dan wat stiller zijn op Blogaholic, dat betekent niet dat er achter de schermen niets gebeurt. Op veler verzoek stond de afgelopen maand namelijk in het teken van de nieuwe blogplanners van 2016.

Blognieuws 29

Slik! Voor iemand die menigmaal heeft gezegd dat frequent bloggen belangrijk is om te groeien, is een stap terug doen niet makkelijk. Maar als je ook altijd zegt: “Plezier in bloggen is het belangrijkst”, dan moet je soms keuzes maken.

Blognieuws 4

Blogs waren aanvankelijk een soort online dagboeken. Maar anno 2015 is een blog een onderdeel voor veel (grote) bedrijven en dat is niet zonder reden. Ook als jij een kleine webshop hebt, kan bloggen een enorme toegevoegde waarde hebben. Zo veel dat mocht je nog niet bloggen je NU moet beginnen in mijn ogen. Waarom? Lees snel verder.