Ze zijn er! De blogplanners voor 2017

5

Als je nog zo weinig tijd hebt voor bloggen, is er dan nog tijd voor het maken van een blogplanner voor 2017? Een terechte vraag! Er is maar één reden dat ze nu voor je liggen; mijn trouwe vormgever Cindy, die weer twee toffe varianten in elkaar draaide.

Zo’n twee jaar geleden, toen Blogaholic.nl net live was, kwam het idee voor een blogplanner. Overgewaaid uit Amerika. De Amerikaanse blogplanners zijn echter één grote kermis en het was dus een flinke klus om een versie te ontwerpen die geschikt was voor de – gelukkig! – iets nuchtere Nederlandse bloggers. Het was een flinke kluif werk, maar de blogplanners stonden. En ze verkochten goed!

En dat was dan ook de reden dat we vorig jaar op veler verzoek een variant maakten voor 2016. En ook nu kwam de vraag weer. Hoe kan ik ‘nee’ verkopen als jullie zo enthousiast zijn? Niet. Maar ja, het tijdgebrek hè? Twee vakanties gepland aan het eind van 2016 en twee werktripjes naar het buitenland (zo cool, binnenkort blog ik vanaf een hoogte van meer dan 10.000 meter vanuit een Emiraties vliegtuig!)… Cindy was mijn redder in nood. Met slechts enkele aanwijzingen wist ze mijn wensen weer om te toveren tot twee geweldige planners. Thumbs up!

Is de blogplanner veranderd?

Nee! Als jullie feedback hadden gegeven, waren we daar graag mee aan de slag gegaan. Maar de mailbox bleef leeg en dus ga ik er vanuit dat jullie helemaal tevreden zijn. Qua opzet dus 100% hetzelfde. En toch zijn er een paar dingen gewijzigd, waaronder:

  • Een nieuw jaar is een nieuw jaarkalender én nieuwe maandplanners. Want de dagen verschuiven natuurlijk.
  • Nieuwe lay-outs. Op veler verzoek weer een zwart/wit-versie. Want ja, dat scheelt toch wel printkosten. En daarnaast een confetti-variant. Omdat bloggen nu eenmaal een feestje is!

Maar… last but not least, de blogplanners zijn nu verkrijgbaar via een eigen webshop. Zodat je niet per se een Etsy-account hoeft aan te maken of te hebben. Eenvoudig je adres achter laten zonder een verplicht account en vervolgens via iDeal betalen. Direct na betaling krijg je een mail met een downloadlink. Ideaal!

Wat kost da’?

De blogplanners zijn verkrijgbaar voor de vaste prijs van € 9,95. Want aan inflatie doen we dit jaar gewoon niet. Voor deze prijs krijg je een 108 pagina’s tellende blogplanner. Een deel van deze pagina’s kun je ongelimiteerd printen en gebruiken. Ook krijg je leuke extra’s zoals beloningskaartjes en bij de zwart/wit variant een kleurplaat. Werkt rustgevend en dat kan je als blogger vast af en toe gebruiken.

Bestellen? Ga naar de rete-simpele, maar zeer effectieve webshop >>

Laura, 30-en-een-beetje. De drijvende kracht achter Blogaholic.nl, meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam in de online media. Dol op schrijven, uit eten gaan, fotograferen en reizen. Stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Reacties

reacties

Reacties5 reacties

Laat een reactie achter