Alle berichten in Wordpress

Gebruik jij voor je blog Wordpress en wil je hier meer uithalen? Hier vind je handige tips, weetjes & achtergrondinformatie. Je leest alles over handige plugings, de beste templates, de voor- en nadelen van Wordpress & meer. Nog even en je bent een Wordpress-expert.

Wordpress 1

Wie mij in het verleden actiever heeft gevolgd, moet het opgevallen zijn dat het hier erg stil is. Soms moet je andere prioriteiten stellen en staat bloggen over bloggen niet (langer) bovenaan het lijstje. Neemt niet weg dat als er echt iets is wat ik wil delen, ik dat natuurlijk wel gewoon doe. Zoals in dit geval. Want niets vervelender dan een plotseling daling in SEO-verkeer en niet weten hoe dat komt. Tijd om jou misschien wel uit de brand te helpen!

Blogtips 17

Het was me van de week al opgevallen; Wordpress heeft iets nieuws. Maar tijd om het uit te zoeken was er niet. Toen ik daarna een vraag kreeg van vaste bezoeker Kees moest ik wel voor mezelf. En Koningsdag geeft die ruimte daarvoor.

Blogtips 4

Waar ik al maanden niet de tijd en rust kan vinden voor #blogpraat stuitte ik afgelopen week bij toeval op #vraaghetdeboekblogger, een blogpraat-variant voor boekbloggers. Interessante discussies volgden én ik ontdekte een nieuwe plugin; Ultimate Book Blogger.

Wordpress 4

Ooit had ik een droom met een vriendinnetje; onze eigen webshop. En we hadden genoeg creatieve ideeën samen. Ik vanuit mijn content & marketing achtergrond, zij vanwege haar grafische talenten. Helaas hield één ding ons tegen, de technische realisatie. Maar toen kwam er een project op mijn pad waardoor ik er achter kwam dat het zonde was dat ik me hier ooit door had laten tegenhouden.

Blogtips 10

Mijn eerste Wordpress stappen maakte ik in 2009. Inmiddels ben ik zo geoefend dat ik soms vergeet dat wat voor mij vanzelfsprekend is, niet zo vanzelfsprekend is voor iedereen. Tijd om wat snelle Wordpress tips op een rij te zetten.

Blogtips 19

Kun je als blogger overal verstand van hebben? Nee! Ik kom heel ver met CSS en PHP, maar sommige taken laat ik over aan mijn Wordpress-heldin Irene. Toen ik dan ook een vraag kreeg over het inzetten van child themes besloot ik haar aan het woord te laten.

Wordpress 10

Met een giga aanbod aan Wordpress themes zou je je blog bij wijze van elke week een make over kunnen geven. Volgens Wordpress is het ook in een mum van tijd gedaan. En dat klopt; het installeren is appeltje eitje. Maar daarna? Een nieuw theme kan nog wel eens best wat werk gaan kosten…