On top, jouw handboek voor online succes

4

On Top is in geen enkel opzicht gelijk aan de blogboeken die ik eerder deelde. In dit boek geen tips over afbeeldingen, unieke content, SEO en social media. On Top is het verhaal van Anna Nooshin, die groot werd met NSMBL.

In 2011 richtte Anna een van de meest succesvolle magazines van Nederland op, ze is een begrip in modeland en ze werkt met de grootste merken samen. Van Chanel tot Nike. Ze reist de hele wereld over, maar die luxe positie kwam haar zeker niet aanwaaien. Nadat ze als kind met haar ouders uit Iran vluchtte, moest ze in Nederland – zowel op de basis- als middelbare school – echt wel haar mannetje staan. Ze was verre van populair en moest vechten voor alles wat ze wilde bereiken.

Ik heb geleerd dat bijna niemand die tijdens de middelbareschooljaren een ster was, ook in het huidige leven een ster is. En dat voelt stiekem heel fair en fijn, want dankzij social media weet ik nu dat al die populaire meisjes van vroeger inmiddels gemiddeld 3,5 kinderen hebben, zo’n dertig kilo zijn aangekomen en hun dagen slijten op Facebook.

On Top, Anna NooshinBuiten dat ik bovenstaande enorm herken en ik net als Anna dol ben op de taart van De Drie Graefjes in Amsterdam, is het boek om nog meer redenen dan herkenbaarheid een aanrader. Het boek helpt je om na te denken over wat je echt wilt en over hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Het leert je dat falen niet erg is en dat succes zeker niet in één dag komt.

Al haar tips en ideeën worden niet in handige lijstjes verpakt, maar in een eerlijk en persoonlijk (succes)verhaal met een nodige dosis humor. En ook zo de nodige faalmomenten.

Benieuwd naar On Top? Je bestelt deze eenvoudig via Bol.com.

Titel: On Top
Schrijver: Anna Nooshin
Uitgever: Van Holkema en Warendorf
Prijs: € 20,-

Bekijk On Top van Anna Nooshin op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Laura, 30-en-een-beetje. De drijvende kracht achter Blogaholic.nl, meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam in de online media. Dol op schrijven, uit eten gaan, fotograferen en reizen. Stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Reacties

reacties

Reacties4 reacties

  1. Heb het boek ook gelezen. Vond inderdaad de stukken over dat haar carrière ook ups en downs heeft gehad mooi. Het stuk over jezelf branden vond ik het meest interessant. Voor de rest klein beetje jammer dat het vooral een persoonlijk verhaal is, al heeft dat zo z’n charmes. Je moet echt in Anna zelf geïnteresseerd zijn ook voor dit boek vind ik..
    X Wilmke

  2. Ik ken deze mevrouw niet, maar ik denk ook niet dat dit aan mij besteed is. Uitspraken als de medescholieren die haar op school blijkbaar links lieten liggen vast ‘dertig kilo zijn aangekomen’ en ‘3,5 kinderen hebben’, en dat duidelijk negatief bedoelt om haar eigen succes te onderstrepen … nou nee. Daar mag je na je schooltijd wel overheen groeien.
    Voel me nu al helemaal niet geroepen om haar blog te bekijken 🙂

  3. Ik had al eens gelezen over dit boek. Zo herkenbaar van die populaire meiden. Mooi dat ze vele meer bereikt heeft dan hun. Ik wil het boek wel eens lezen.

Laat een reactie achter