De weg naar een gestructureerd blogleven (met korting!)

0

Zeg… hoe heb jij het eerste kwartaal van 2016 overleefd? Had je genoeg inspiratie, tijd en structuur? Mocht het aan het laatste ontbreken lees dan vooral verder.

Structuur; als je naar mijn bureau en de volgepropte bankleuning kijkt, zou je denken dat ik het niet heb. Maar in mijn hoofd, digitaal en in mijn grote blogmap is alles netjes gestructureerd. Ik zweer bij plugin Edit Flow, ben dol op Google Docs om ideeën met anderen uit te wisselen en… ik houd van mijn eigen – nou ja, eigen, stiekem zit mijn toffe vormgeefster Cindy hier voornamelijk achter – blogplanner.

De blogplanner uitgelegd

Voor wie net nieuw is op Blogaholic.nl of een paar blogs heeft gemist; begin 2015 maakte ik samen met mijn vaste vormgeefster Cindy de eerste versie van de blogplanner. Het werd een succes en dus gingen we eind 2015 om de tafel voor een blogplanner voor 2016. Deze is sinds begin december verkrijgbaar en inmiddels zijn er flink wat bloggers die er gebruik van maken.

Het doel van de blogplanner is een offline manier om jouw blogleven te structuren. Om inzicht te krijgen in je planning, maar ook in je statistieken, inkomsten en doelen. Aan de hand van maandplanners en blogpost-sheets geef je jouw jaar vorm. En met een beetje geluk wordt dat dan ook meteen een succesvol jaar.

Met korting!

Heb jij het gevoel dat je het eerste kwartaal wat blogsteekjes hebt laten vallen en wil je dit in het tweede kwartaal beter aanpakken? Je kan de blogplanner nu met korting kopen. Een logische korting, want je kan niet meer volledig gebruik maken van alle maandplanners. Maar niet te veel, want we willen de eerdere aankopers geen rotgevoel geven.

Tot 1 april is de blogplanner afgeprijsd van € 9,95 naar € 8,50. En ik beloof je, dat is hij waard. En wat is nu een notitieboekje of twee drankjes in de kroeg minder?

Ga naar Etsy om de blogplanner te bestellen. Gebruik hiervoor de code voorjaar2016 en de korting wordt automatisch berekend.

Cindy & ik wensen je een gestructureerd vervolg van 2016. Laat je even weten hoe de blogplanner bevalt. Nemen wie de feedback meteen mee voor de 2017-versie. Je kunt er maar beter vroeg genoeg aan beginnen…

Laura, 30-en-een-beetje. De drijvende kracht achter Blogaholic.nl, meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam in de online media. Dol op schrijven, uit eten gaan, fotograferen en reizen. Stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Reacties

reacties

Laat een reactie achter