29 manieren om creatief te blijven als blogger

12

Elke dag, of meerdere keren per week bloggen: het blijft een uitdaging om creatief te blijven. Om nieuwe blogonderwerpen te verzinnen. Om een blogartikel te schrijven waar je vanaf de eerste letter tot de laatste letter tevreden over bent.

Onderstaande infographic kwam ik tegen op Buzzfeed. Die kan ik jullie natuurlijk niet onthouden. Hoewel deze niet zo zeer op het bloggen gericht zijn, zijn ze zeker van toepassing op bloggers. Doe er je voordeel mee! (en huisgenoten, sorry voor tip 7)

Wat is voor jou de ideale manier om creatief te blijven als blogger?

manieren om creatief te verblijven

Laura, 30-en-een-beetje. De drijvende kracht achter Blogaholic.nl, meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam in de online media. Dol op schrijven, uit eten gaan, fotograferen en reizen. Stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Reacties

reacties

Reacties12 reacties

  1. Ik ben niet zo van de lijstjes, maar deze vind ik wel leuk. Ik maak overigens zelf wel continu lijstjes en als ik dan geen onderwerp weet, dan scroll ik terug in mijn lijstjes. 🙂

  2. Altijd leuk om zo’n lijstje te lezen maar bij de helft denk ik altijd “hoe dan?!”haha! Wat ik nu vooral doe is gewoon iedere dag zorgen voor een artikel. Mijn blog is nog erg nieuw, met weinig bezoekers dus ik vind het nu gewoon leuk om in ieder geval iedere dag 1 artikel te schrijven..Als mijn blogje wat groter wordt dan ga ik eens naar deze lijstjes kijken! :-).
    Ik ben nu wel benieuwd hoe jij zelf creatief probeert te blijven op je blog, altijd interessant om ook andere tips te horen :-)!

Laat een reactie achter