Je blog promoten doe je zo! (volgens deze infographic)

12

Ik lijk haast een trend te hebben gezet: het delen van blogtips op je blog is hot, of je nu een beauty-, lifestyle of fashionblog hebt. Misschien komen de tips je neus uit, en dan met name de tips over hoe je zo snel mogelijk zo veel mogelijk verkeer krijgt…

Ik kan me dat enigszins voorstellen, des te meer omdat het natuurlijk niet zo is dat je met elke tip om je blog te promoten ook echt wat kan. Tactieken en manieren moeten simpelweg bij je passen.

Toch vond ik onderstaande infographic te leuk om te delen; hij vat heel veel artikelen op mijn blog samen. Haal er uit waar je wat mee kan en mocht je over een bepaald delen vragen hebben; stel ze gerust hieronder. Ook daar ben ik voor.

Blog promoten

Bron: Sellingout

Laura, 30-en-een-beetje. De drijvende kracht achter Blogaholic.nl, meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam in de online media. Dol op schrijven, uit eten gaan, fotograferen en reizen. Stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Reacties

reacties

Reacties12 reacties

 1. Hoi Laura,
  Wat ontzettend leuk om een post te doen in de vorm van een infographic. Bovendien is de inhoud uitgebreid, volledig en past bij andere content die je hebt geschreven. Nu vraag ik mij af of ik iets dergelijks ook kan doen op mijn blog: het delen van aanvullende content die door anderen is gemaakt. Is het voldoende om alleen de bron te vermelden? Of is het ook nodig om toestemming te vragen?
  Bedankt voor de nuttige informatie! Ik blijf je volgen!

 2. Hm…ik begin met de dag meer te twijfelen aan de juistheid van mijn keuze aan het begin van dit jaar om mijn facebook account te verwijderen. Zeker nu ik vanmorgen begonnen ben om een eerste hand te leggen aan een blog…
  I’ve got to reconsider my actions 🙂

  Bedankt voor de tips, trouwens!

 3. Dit zijn echt super tips! Het is inderdaad een beetje ‘overwhelming’, al die post online over wat nou goed is. Maar hier kan ik wel eventjes mee aan de slag denk ik 😉

 4. Bedankt voor de leuke infographic! Hieruit blijkt ook maar weet dat een plaatje aantrekkelijk maakt om te lezen/te bekijken. Genoeg tips die ik nog niet direct toepas en zeker (moet) toepassen.

Laat een reactie achter