5x de leukste blogs over bloggen #10

2

Steeds meer bloggers delen hun ervaringen met bloggen op hun eigen domein. Tijd om weer de vijf leukste blogs over bloggen van de afgelopen weken op een rij te zetten. Lees je mee?

  1. 10 tip tips from 10 years of travel blogging – Travel bloggers schieten als paddenstoelen uit de grond. Maar hoe zorg je dat het ook echt een succes wordt? Leer het van deze oldie in het vak.
  2. Moet er een copyright notice op mijn website staan? – Ik kan de wettelijke kant van bloggen niet vaak genoeg bedrukken. Maar aangezien ik er weinig kaas van heb gegeten, deel ik de artikelen van Charlotte Meindersma met liefde. Must read voor bloggers uit alle segmenten.
  3. Embedden van foto’s asociaal? – Lonneke van Bringing Hapiness (zo’n leuke blog!) zwengelt een leuke discussie aan over het embedden van foto’s.
  4. Contentmatrix: zo kom je aan concrete ideeën voor je blog – Als iemand een voorbeeld is voor bloggers is het Saskia wel. Met haar blog Christmaholic bereikt ze einde jaar meer dan 400.000 unieke bezoekers per maand. Op haar andere blog, Writeaholic, plaatste zij dit handige bericht.
  5. Zo komt een advertorial tot stand – Het klinkt makkelijk cashen; een advertorial live zetten van een klant. Maar zo kort door de bocht is het niet. Waarom niet? Lees snel deze blogpost van Oh My Foodness.

Welke leuke blogs over bloggen heb jij de laatste tijd gelezen?

Laura, 30-en-een-beetje. De drijvende kracht achter Blogaholic.nl, meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam in de online media. Dol op schrijven, uit eten gaan, fotograferen en reizen. Stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Reacties

reacties

Reacties2 reacties

Laat een reactie achter