5x de leukste blogs over bloggen #9

4

De afgelopen weken stond mijn blogtijd in het teken van kerstartikelen op Like & Love (it!) én in het teken van het lanceren van de nieuwe blogplanner (hij is er weer!). Ondertussen verzamelde ik natuurlijk wel weer de leukste blogs over bloggen. Veel leesplezier!

  1. Adblockers en gratis content gaan niet samen – Steeds meer Nederlandse surfers maken gebruiken van adblockers in hun browser. Tot verdriet van veel bloggers, dit kan nog wel wat impact hebben. Ben van Blogtrommel vertelt je er alles over.
  2. De Reclamecodecommissie uitspraak – Heb je je wel eens afgevraagd of bloggers te maken krijgen met de Reclamecodecommissie. Ja, dat blijkt uit het persoonlijke verhaal van Lin.
  3. Prijsvragen op Facebook: de do’s and don’ts – Wil jij prijsvragen op Facebook houden om het aantal fans van je blog te verhogen? Lees dan zeker dit artikel.
  4. Oude blogartikelen beter vindbaar maken in zoekmachines – Een handig artikel van Elja, één van de hosts van #blogpraat. Handig als je meer verkeer uit zoekmachines wilt halen!
  5. Waarom een winactie op je blog (soms) niet leuk is – In de rubriek Let’s Talk bespreekt Karen regelmatig bloggersissues. In deze blogpost alles over de nadelen van een winactie. Hoe ervaar jij dit?

Wat waren jouw favoriete blogs over bloggen de laatste weken?

Laura, 30-en-een-beetje. De drijvende kracht achter Blogaholic.nl, meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam in de online media. Dol op schrijven, uit eten gaan, fotograferen en reizen. Stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Reacties

reacties

Reacties4 reacties

  1. Fijn deze post ! I ga ze morgen eens rustig allemaal lezen. Altijd interessant en leerzaam. Over die oude blogartikelen kwam ik laats ook iets tegen . Winactie,s ik zie ze de laatste tijd TE vaak voorbij komen. Bij sommige bloggers bestaat de blog bijna alleen nog maar uit win actie,s

Laat een reactie achter