5x leuke blogs over bloggen #6

5

Zie jij met de vele blogs over bloggen door de bomen het bos niet meer? Ik maakte een selectie van mijn favoriete artikelen die ik lately las. Doe er je voordeel mee!

  1. 50 sites voor gratis afbeeldingen – Ik besteedde al enkele artikelen aan beeldgebruik onder bloggers, incl. gratis beeldbanken. Anne Raaijmakers, wat mij betreft de Facebook-goeroe van Nederland, zet maar liefst 50 sites voor gratis afbeeldingen op een rij. Is het dan nu klaar met willekeurige plaatjes uit Google halen?
  2. Foodfotografie: 3 onmisbare tips voor goede foodstyling – Als je denkt dat het bij bloggen enkel om tips draait, zit je mis. Foto’s zijn een heel belangrijk aspect. Niet alleen voor fashion bloggers, maar ook zeker voor foodblogger. Saskia heeft handige tips voor foodfotografie.
  3. Bloggers en adverteerders opgelet: de Nederlandse Reclame Code eindelijk uitgelegd – Wist je dat je het als blogger dient te vermelden als je een product gratis hebt gehad of een artikel gesponsord is? In deze blogpost op Miss-Legal.nl word het allemaal nog eens haarfijn uitgelegd.
  4. Hoe ik 10280 euro verdiende met mijn blogs in 30 maanden – Dit artikel van Jelle bewijst eens te meer dat geld verdienen met en/of door bloggen echt wel mogelijk is. Doorzettingsvermogen is wel een vereiste.
  5. Zo verdien je geld met foodbloggen – Niet alleen interessant voor foodbloggers die graag wat aan hun blogs overhouden, ook interessant voor bloggers in andere niches.

Heb jij onlangs nog interessante blogs over bloggen gelezen? Deel ze gerust hier onder!

Laura, 30-en-een-beetje. De drijvende kracht achter Blogaholic.nl, meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam in de online media. Dol op schrijven, uit eten gaan, fotograferen en reizen. Stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Reacties

reacties

Reacties5 reacties

Laat een reactie achter